Meet Ruben

Zes jaar geleden begon Ruben aan universitaire studies in Gent. Tijdens die periode stopte hij met voetballen en fitnessen om volledig te kunnen focussen op zijn studies. Zijn eetpatroon bestond in die periode vooral uit 'fast food' en deze combinatie leidde al snel tot de nodige extra kilo's. 

 

Samen met Project Mensch begon ik met Ruben te werken in juli 2019. Hij verloor ondertussen op 4 maand tijd al 7 (!) kg. 

"Ik ben zelf bijzonder trots dat ik opnieuw ontdekt heb dat een gezonde structuur in mijn voeding en sport, positieve effecten heeft op mijn lichaam. Dit is voor mij even belangrijk als effectief resultaten zien. In die 4 maanden ben ik 7 kg op een natuurlijke, niet geforceerde manier afgevallen. Niet door bepaalde voeding compleet te bannen en mij steeds schuldig te voelen over wat ik eet, maar door 'minder gezonde' voeding te beperken en op een bewustere manier met voeding bezig te zijn. Zowel het sporten als het rekening houden met mijn voeding kosten niet veel moeite meer omdat ik er terug structuur en plezier in gevonden heb. Het gaat hem niet echt meer over "het kunnen volhouden". Het is een routine geworden."


Ruben zijn doorzettingsvermogen en positivisme zijn een enorme bron van inspiratie. Zóóó trots op deze kerel. Good job Ruben!


Ps. Hij geniet op vrijdag zelf nog steeds van een frietje. Balance is 🔑

Meet Michiel

Michiel is doelman bij voetbalclub SK Londerzeel en is momenteel bezig met het behalen van zijn Masterdiploma burgerlijk ingenieur. Ook liep hij in oktober de halve marathon van Eindhoven waarin ik hem, samen met de runcoaching van project Mensch, begeleidde op voedingsvlak. Hij is enorm gedreven en combineert een zwaar trainingsschema met drukke lesdagen.

 

Michiel was zich van bij de start al heel bewust van het belang van voeding voor optimale prestaties maar had soms moeite om hier een goed evenwicht in te vinden, gezien de vele trainingsuren die veel energie vroegen.

 

Samen gingen we op zoek naar zijn optimale macro’s om voldoende energie op te nemen en zo goed mogelijk te recupereren van de zware fysieke trainingen. Michiel was heel open in zijn communicatie en op die manier konden we stap per stap vooruitgang maken en naar zijn doelen toewerken. De kers op de taart was een topprestatie in Eindhoven, waar hij finishte in 1u36.

 

Keep up the good work Michiel!! 

Get in Touch

Email. info@a-nutrition.com

GSM. 0477/65.70.61

Adres. Jozef De Windestraat 73

1700 Dilbeek

© Copyright 2023 A Nutrition. All Rights Reserved.