Meet Lore

“3 jaar geleden besloot ik om iets te veranderen aan mezelf. Ik probeerde verschillende diëten en ging naar de fitness maar zonder de gewenste resultaten. Daarom klopte ik aan bij Project Mensch en A Nutrition om me te laten begeleiden op sportief en voedingsvlak.

 

Ik ben ondertussen 15 kg afgevallen op een natuurlijke en gezonde manier die ik kan volhouden. Ik heb geleerd om niet te veel te focussen op het cijfer op de weegschaal. Als ik mijn foto’s bekijk verschiet ik telkens van wat ik heb bereikt en geniet ik van het resultaat op dit moment, al het “harde” werk wordt beloond. Ik voel me niet alleen beter in mijn vel maar sta ook sterker in mijn schoenen en positiever in het leven. Ik merk ook dat ik meer weerstand heb en voel me gezonder.

 

Dikke merci aan alle top coaches van Project Mensch en Astrid van A Nutrition voor het helpen behalen van mijn doelen. Hun passie en enthousiasme is aanstekelijk en zelfs besmettelijk. Sporten en gezonde voeding zijn een deel geworden van mijn leven waar ik me goed bij voel, gisteren, vandaag maar ook voor de rest van mijn leven. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om mij professioneel te laten begeleiden en ben enorm fier op wat ik heb bereikt."

Client Spotlight Lore.png

Meet Ruben

Kopie van Progress Ruben 3.png

Zes jaar geleden begon Ruben aan universitaire studies in Gent. Tijdens die periode stopte hij met voetballen en fitnessen om volledig te kunnen focussen op zijn studies. Zijn eetpatroon bestond in die periode vooral uit 'fast food' en deze combinatie leidde al snel tot de nodige extra kilo's. 

 

Samen met Project Mensch begon ik met Ruben te werken in juli 2019. Hij verloor ondertussen op 4 maand tijd al 7 (!) kg. 

"Ik ben zelf bijzonder trots dat ik opnieuw ontdekt heb dat een gezonde structuur in mijn voeding en sport, positieve effecten heeft op mijn lichaam. Dit is voor mij even belangrijk als effectief resultaten zien. In die 4 maanden ben ik 7 kg op een natuurlijke, niet geforceerde manier afgevallen. Niet door bepaalde voeding compleet te bannen en mij steeds schuldig te voelen over wat ik eet, maar door 'minder gezonde' voeding te beperken en op een bewustere manier met voeding bezig te zijn. Zowel het sporten als het rekening houden met mijn voeding kosten niet veel moeite meer omdat ik er terug structuur en plezier in gevonden heb. Het gaat hem niet echt meer over "het kunnen volhouden". Het is een routine geworden."


Ruben zijn doorzettingsvermogen en positivisme zijn een enorme bron van inspiratie. Zóóó trots op deze kerel. Good job Ruben!


Ps. Hij geniet op vrijdag zelf nog steeds van een frietje. Balance is 🔑

Meet Michiel

Michiel is doelman bij voetbalclub SK Londerzeel en is momenteel bezig met het behalen van zijn Masterdiploma burgerlijk ingenieur. Ook liep hij in oktober de halve marathon van Eindhoven waarin ik hem, samen met de runcoaching van project Mensch, begeleidde op voedingsvlak. Hij is enorm gedreven en combineert een zwaar trainingsschema met drukke lesdagen.

 

Michiel was zich van bij de start al heel bewust van het belang van voeding voor optimale prestaties maar had soms moeite om hier een goed evenwicht in te vinden, gezien de vele trainingsuren die veel energie vroegen.

 

Samen gingen we op zoek naar zijn optimale macro’s om voldoende energie op te nemen en zo goed mogelijk te recupereren van de zware fysieke trainingen. Michiel was heel open in zijn communicatie en op die manier konden we stap per stap vooruitgang maken en naar zijn doelen toewerken. De kers op de taart was een topprestatie in Eindhoven, waar hij finishte in 1u36.

 

Keep up the good work Michiel!! 

Meet Michiel.png